Nimetön

Runoilija LoupGarou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

To Be Continued...
 

Niin on vesi mustaa,
tummaa kuten on vereni
jonka vuoksesi olen vuodattanut.

Sydämeni jo tyhjänä,
enää ei pumppaa
eliksiiriä kehooni kiertämään.
Sieluni myin yölle
jotta hetken sain kanssasi
kulkea kevein askelin.

Kuitenkin sinut pois vietiin,
aurinko erotti meidät kaksi
jotka niin erilaisia olivat,
vastakohtia toisilleen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot