Nousen myrskyksi

Runoilija nunju

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Credo Elvem ipsum etian vivere :)
 

Sanon sanani niin hiljaa
Puhun puheeni niin yksin
Lausun lauseeni hiljaisuuteen

Tahtoisin olla ääni,
yltää kaikkien korviin
Haluaisin olla laulu,
joka jää soimaan,
jonka sanat kaikki osaavat,
jota kaikki laulavat yhteen ääneen
Ne sanat haluaisin omistaa joista rakkaus syntyy
Ja olla illan viimeinen huokaus

Mutta olen pieni kuiskaus,
hiljaisempi kuin tuulen hipaisu

Vielä nousen myrskyksi,
vielä yllän pauhuksi,
komeaksi jylinäksi
Olen kaikkien korvilla,
kaikkien huulilla
ja ääneni kantaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot