Elämän tarkoitus

Runoilija nunju

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Credo Elvem ipsum etian vivere :)
 

En tarjoa pelastusta,
vaan tietoa paremmasta
En halua koskettaa jokaista,
vain harvaa ja valittua sielua

Jaksan hieman vielä
ja vähän aikaa
Voimilla viimeisillä
jaksan muutamaa kantaa

Eteenpäin, kohta rakkaus meidät
kohtaa,
pimeys nyt vallitsee,
mutta valo hieman hohtaa

Ei ole minun asiani
haluatko tulla vai mennä,
mutta minun avullani
voit olla lähellä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot