Kaksi rinnakkain, melkein kuin kosketus

Runoilija nunju

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Credo Elvem ipsum etian vivere :)
 

Olen yksinäinen kanssasi
Katseesi kulkee lävitseni
Sanani soljuvat ilmassa
tapaamatta korviasi

Elämme samassa talossa
Kaksi kummajaista
kahdessa tasossa
Rinnakkain erillään

Ohimennen hipaisen
Kosketuksestani värähdät
Jään katsomaan kun lähdet

Vedän henkeä syvään
Huokaisen

Ovi menee kiinni kuin itsestään
Erottaen minut ja sinut
Sinut erotti minusta aika jo aiemmin

Minä pitelen kiinni rippeistä ajan
Tänään käytimme samaa käsipyyhettä
Onhan se puoli kosketusta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot