Kaatoväsymys

Runoilija nunju

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Credo Elvem ipsum etian vivere :)
 

Sukka on rullalla,
verhot puolitangossa
Pölyhiukkaset tanssivat
vapauden tanssia olohuoneen
pinnoilla

Tiskialtaan saavuttamaton vuori
ja pyykkikopan pohjaton kuilu
maantieteellisinä kohtaamispaikkoina

Raahustan eteiseen kuuntelemaan
kolinaa portaikossa,
siinä minun sosiaalinen elämäni

Kaadun sängylle jonka
päädyssä odottavat puhtaat lakanat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot