Nimetön

Runoilija Lula Mae

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Makasimme kasassa lattialla
sohvalla
sängyllä
eikä naurusta tullut loppua ei loppua itkusta
koska aina joku kutitti tai
jonkun tissit olivat jossain
tai jollain oli menkat ja jollain
muuten vain huono päivä.

Kasan alimmainen halusi pois eikä
naurultaan päässyt kukaan muukaan
ennen kuin sohvien välinen rako

ja me putosimme.

Selite: 
En tiedä mitä tavoittelin. Ajattelin symbioosia ja yhteisiä hammasharjoja.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot