Araknofobia

Runoilija Lula Mae

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sitä ei näy. Äsken se oli tuossa ja nyt
sitä ei näy.
Minä käänsin katseeni vain
sekunniksi varmasti vain sekunniksi

k y l m i ä ä v ä ä r e i t ä ä

Se kiipeää jalkaani pitkin!
Hihan alla
päänahassa niitä on enemmän
kukaan ei kuule niillä on koko päivä aikaa.

Selite: 
Ehkä minusta ei ole puutarhuriksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ötökät jotka kiipeää pitkin ihoa, inhoittavaa.
Vahvaa tunnetta.

Puutarhanhoitohan olisi hyvää siedätyshoitoa

hyvin kirjoitat

Nyt tuli minullekin kylmiä väreitä, kaikenlaiset pikku ötökät on ihan hirveitä :/ Hieno runo kumminkin.

 

Käyttäjän kaikki runot