Nimetön

Runoilija Lula Mae

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntuu siltä että keuhkoni ovat täynnä happea
jota ei saa ulos hengittämällä

älä tule liian lähelle
tai alan itkeä.

Selite: 
Tuntuu siltä, että ahdistusta kuvataan usein siten, ettei saa kunnolla happea. Minusta tuntuu, että sitä on liikaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava, erittäin hyvä kuvaus ahdistuksesta. Pidän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot