Herra Alzheimer

Runoilija Lula Mae

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isoäidissä asuu pieni herra nimeltä Alzheimer
ja pistää rivouksia 40-luvun kukkasen suuhun.

Herra Alzheimer irvistää isoäidin hampailla
kertoo, että olet ilkeä tyttö
koskaan et mitään nättiä sano
että tuokin tuossa ja tuo
ne ovat aina niin kilttäjä mutta sinä.

Herra Alzheimer tulee lankoja pitkin kun
kirjoittaa vieraskirjaan että isoäiti on jäärä,
tapan itteni sanoo Herra Alzheimer
ja paiskaa luurin korvaan.

Selite: 
Kuulin tässä koko joulun miten kaikki muut lapsenlapset on niin ihania ja ystävällisiä paitsi minä. Niin, helppoahan sitä on kiltti olla kun tapaa mummia kerran kahdessa vuodessa ja sanoo silloin hyvää kuuluu kiitos näkemiin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi suru. Alzheimer on sietämättömän rankka kaveri.

Sairaus vaikea sekä omaisille että sairautta potevalle. Upeasti olet tilanteesta kirjoittanut.

tuli oma ukki mieleen...

 

Käyttäjän kaikki runot