Nimetön

Runoilija Lula Mae

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juna matelee Helsinki-Tikkurila väliä
(muistathan leimata kerta- tai sarjalippusi
eteisen leimauslaitteessa)
vastapäätä nainen
täyttää Helsingin Sanomien tilauslomaketta

olen nukkunut kolme tuntia
ja ajattelen

Selite: 
On hirveän kivaa, kun ei saa unta...
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä kovin paljon. Konkreettista ja silti niin symbolista.

 

Käyttäjän kaikki runot