kaipuu

Runoilija Granger

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.1.2011
Viimeksi paikalla: 28.10.2021 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin vielä joskus takaisin
hetkeen jona sinut tapasin

Haluisin ottaa kädestäsi kiinni
en koskaan päästäisi irti

Halaisin sua niin pitkään
ei painaisi murheet mua mitkään

Silmäni suljen ja olet siinä
kuroitan kohti sinua
pääsen syleilyysi ja tunnen olevani turvassa - kotona.

Aamulla kun taas herään
jaksan taas yhden päivän ilman sinua
mutta vain voimalla unieni joissa olit.

Nykyään vain yöt ovat aikaa josta voin nauttia
Kun saan kokea kanssasi uutta ja jännittävää

Muut käskevät minun jatkaa eteenpäin
mutta kuinka voisin jos aika on pysähtynyt
Se pysähtyi silloin kun sinäkin vaivuit ikuiseen uneen.

Katson ylös tähtiin ja huokaan
muistan,
et enää koskaan palaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aito runo. Tuttu tunne, joka välittyi runosta hienolla tavalla. Toivottavasti runon puhuja ottaa päivän kerrallaan.

 

Käyttäjän kaikki runot