pohdiskeluja

Runoilija Granger

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.1.2011
Viimeksi paikalla: 28.10.2021 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nähdessäni sinut, tunsin heti suurta houkutusta.
Kun olen lähelläsi, sisälläni roihuaa ja se tunne on uskomaton.

Vaikka satutat minua aina kerta toisensa jälkeen,
jostain syystä päädyn aina luoksesi uudestaan.
Pelkkä läsnäolosi riittää tuohon roihuun, vaikka se tuhoaakin minua sisältäni - joka kerta.

Aina kun lähes unohdan sinut,
ilmestyt kuin tyhjästä.
Etkö voisi antaa minun päästä vapauteen - haluan irti sinusta ja silti haluan olla sinussa.

Haluatko minut vai haluatko vain tiedon siitä että sinulla on minut, jos sinulla ei ole ketään muuta.

Elämä ilman sinua on ilmaa, mutta ilma ilman sinua on elämää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niinkin totta! varsinkin viimeinen säe <3

 

Käyttäjän kaikki runot