sinä

Runoilija Granger

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.1.2011
Viimeksi paikalla: 28.10.2021 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin taas täällä istun, mietin, pohdin
miten kertoisin sulle mitä tunnen.
Olisi niin paljon sanottavaa,
mutta pelkään että et tunne samoin
ja ystävyytemme kaatuisi siihen.
mutta mitä jos tunnetkin samoin?
miten jatkaisimme eteenpäin?
Olemme olleet niin kauan ystäviä
että osaammeko olla toisilemme muuta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot