ensirakkaus

Runoilija Granger

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.1.2011
Viimeksi paikalla: 28.10.2021 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka olit pitkään tärkeintä elämässäni,
ja vaikka satutitkin minua,
En koskaan aijo tuntea vihaa tai katkeruutta sinua kohtaan.

Ennen tarvitsin sinut vierelleni,
Nyt tarvitsen tiedon siitä että vierelläsi on joku.
Tieto siitä että olet onnellinen saa minutkin tyytyväiseksi.

Vaikka tiemme erosivat,
Toivon sinulle pelkkää hyvää
ja lupaan että pysyt ikuisesti sydämessäni.

Muista että jos joskus sinulla ei ole ketään muuta,
niin yksi ystävä sinulla on aina, enkä aijo koskaan lähteä pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja suloinen runo jossa oli lämmin tunnelma :))

 

Käyttäjän kaikki runot