Miehen kokoinen yksinäisyys

Runoilija samira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Loukussa seinien sisällä
totun kauniiden sanojen kaikuun
todistelemassa kaiken olevan
oikein päin

uskoisiko kun
ihmisen lämmön tunteakseni
minun täytyy surra
kyyneleet poskilleni

Selite: 
Piiitkästä aikaa edes jotain.
Kategoria: 
 

Kommentit

upea runo
todella upea
koskettavaa tekstiä

Kaunis, tunnelmallinen, ihana. =)

 

Käyttäjän kaikki runot