Yöttömistä öistä päivättömiin päiviin

Runoilija samira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kirjoitan täälläkin
vääriä sanoja
vääristä ihmisistä

"tervetuloa eiliseen"

ylimennyttä
pohjaanpalanutta
kellastunutta
rypistynyttä

intohimoa
muistelemaan

mitä sitten

kengistä pohja puhki

olen lähempänä asvalttia
kuin koskaan

Selite: 
Kumma kun itse pitää olla esteenä omaan onneen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot