Taivaspostia

Runoilija samira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jumalani,

lähetä kokenein suojelusenkelisi
hänen vierellensä,
hukuta hänen painajaisesi
rukouksiini,

kosketa hänen sydäntään
rakkaudellasi niinä hetkinä

kun oma sydämeni epäröi

Selite: 
Harva jaksaa rakastaa aina niin kuin haluaisi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikka yleensä tämmöisiä Jumala-runoja hiukan vierastan, niin tästä kuitenkin pidin. Todella koskettavaa tekstiä! Kyllä huomaa, että rakastat epäröinnistä huolimatta, ja rakkaudesi kohde saa kyllä olla hyvin onnellinen.

Ihan herkistyn. Kuunteleehan jumala maailman kauneimpia runoja?
Tulee olo, että sydämellä on lupa epäröidä, ei kaikkeen tarvi pystyä -vaikka pitäskin.

Upeaa, etenkin viimeiset rivit! Rakkaus on ihmeellinen asia, mutta joskus niin vaikea. <3

Kuule, tämä on sitä todellista Rakkautta - kantaa ystävä Kaikkivaltiaan eteen.

Aikalailla samantapaisia ajatuksia ollut lähiaikoina.. se vain menee niin, kun vain pystyisi rakastamaan oikein, vaikkei mitään tulekaan takaisin.

kaunista.

Herkkää, nättiä ja vähemmän nättiä. Riippuu miltä kantilta katsoo...

Toi kursivointi kivasti korostaa tota rukous -muotoa. Muutenkin piristävä tyyli vaihteeksi. Kauniisti kirjoitettu toisesta ihmisestä..

kaunis rukous, lämmittää mieltä (:

Kaunis on pyyntösi. Aina ei rakkaus ole helppoa, mutta se kai siitä niin kaunista tekeekin :) Pidän todella tyylistäsi kirjoittaa!

No, huh... olipas upea!!! Voisiko muuta toivoa!

 

Käyttäjän kaikki runot