pallomme puolesta

Runoilija PisKuiNeNeNkELi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotkut runoni ovat hieman outoja, ja jotkut vielä oudompia. Mutta tuonpahan niissä oudot ajatukseni esille. :)
 

Ennemmin tai myöhemmin se kyllä tapahtuu,
se ettei enää kahenkympin pakkasia tuu.

Saasteteista se johtuu ei mistään muusta voi,
varmastikkin kohta omantunnon kellot soi.

Jonkun ajan päästä ei enää eteensäkkään nää,
ja kauheaksi saasteiseksi muuttunut on sää.

Tälläistä mä halua tapahtuvan en,
siksi minä kirjoitin tämän runosen.

Selite: 
Tää on joku hirmu vanha runo, jonka joskus oon kolmisen vuotta sitte kirjoittanu =D Nyt on iha ajankohtane aihekkii, nii lisäsin se nyt sitte, ku löysin tän siivouksen yhteydessä kaapin pohjalta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan totta.. Näinhän se on. Hienoa.

 

Käyttäjän kaikki runot