kuvaus Minnan synttäreiltä

Runoilija PisKuiNeNeNkELi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotkut runoni ovat hieman outoja, ja jotkut vielä oudompia. Mutta tuonpahan niissä oudot ajatukseni esille. :)
 

Minnalla on monta makua täällä,
ja hieno oranssi mekko päällä.
Minnalla ja Erikalla on paidat vihreät,
ja Saijalla ja Hannalla farkut kireät.
Saija ei rosmariinistä tykkää,
ja Erika muffinssinsa syömistä lykkää.
Minna ulokkeista tykkää ei,
siksi hän ne suuhunsa vei.
Minna käskee tuhoamaan ruokaa,
ja samalla syvään huokaa:
"Meillä näitä ei kukaan syö,
joten tehkää te nyt se tuskainen työ."

Selite: 
Ulokkeista sen verran että, kun kakkua leikkaa huolimattomasti siihen jää semmoinen epätasainen, rosoinen uloke.:) arvostelkaa, kiitos.
Kategoria: 
 

Kommentit

tää oli aika hauska.. :)

Synttäri onnittelut.. ;D

Tää on hauska kuvaus....erilainen ja todentuntuinen...kiva...tykkäsin...<3

Hauska...^_^

 

Käyttäjän kaikki runot