me and musik

Runoilija PisKuiNeNeNkELi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotkut runoni ovat hieman outoja, ja jotkut vielä oudompia. Mutta tuonpahan niissä oudot ajatukseni esille. :)
 

Napin käännän,
mä radio asennon väännän.
Mä tunnen tän rytmin,
mä alotan tanssin.

Mä tahdon tanssii, tanssii,
mä joudun johokin transsii.
Musa mut mukaa ottaa,
joku tais mua siit jo varottaa.
Mä usko en, en,
et musa tekis sen.

Mä kuule muuta en,
musa taitaa tehdä sen.
Sitä peruu en voi,
musa vaan lujempaa soi.

Selite: 
sellaista se musa tekee: D sitten ihan tahallaan kirjoitin tollaisella "murteella" en siis oikeasti puhu tollalailla:)
Kategoria: 
 

Kommentit

No heippa taas! Ihanaa, kun oot kirjottanut minusta tänne noin paljon!! =)
Tää on jälleen "mukaansa imaiseva" runo!
Voin lähes tuntea musan jytkeen kun luen tätä.

Lukija hymyilee ja tulee hyvälle mielelle tästä runosesta.
Muistoja syntyy runosta, ja olo on kuin Crease elokuvassa. Tuo puhetyyli sopii hyvin runoon.

Kiva ja hauska :)
Rakastan musiikkia <3

 

Käyttäjän kaikki runot