kuvaus minnan pään sisältä

Runoilija PisKuiNeNeNkELi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotkut runoni ovat hieman outoja, ja jotkut vielä oudompia. Mutta tuonpahan niissä oudot ajatukseni esille. :)
 

Minna mietti syntyjä syviä,
ja ajattelee ruokia hyviä.

Voi kumpa saisin ruokaa,
Minna syvään huokaa.

Jääkaapissa olisi leipä aamuinen,
ja hyllyltä voisi löytyä makeinen.

Nämä kaikki suuhuni pistäisin,
ja sitten levolle kävisin.

Heräisisin vasta aamulla,
ja aamu alkaisisi aamupalalla.

Sitten taas kouluun kävellään,
kunnes nälkä taas yllättää:

Minna miettii syntyjä syviä,
ja ajattelee ruokia hyviä.

Voi kumpa saisin ruokaa...

Selite: 
Minna ei todellakaan kesken koulun ajattele ruokaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Nauroin melkein ääneen, kun luin tätä!
Hanna sä oot ihana!

Hauska runonen tämä - Suomessa kun ei nälkään kuolla.

 

Käyttäjän kaikki runot