mopokesä

Runoilija PisKuiNeNeNkELi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotkut runoni ovat hieman outoja, ja jotkut vielä oudompia. Mutta tuonpahan niissä oudot ajatukseni esille. :)
 

Joskus kun haluaisi mennä rannalle ottaamaan aurinkoa tai uimaan viileässä vedessä se ei onnistukkaan.
Ilkeät seiskat kasit ja ysit vahtivat rantaa ja odotavat, kunnes, joku avuton seiskalle siirtyvä sattuu kohdalle.
Siinä silmän räpäyksessä he ovatkin jo ympärilläsi ja vievät sinua rantaan.
Rannassa sinua kohtaa kylmä totuus;
sinut heitetään järveen.
Mutta heillä onkin jotain parempaa mielessä,
he kastavat pääsi vedellä,
ja käskevät sanomaan muille kuinka pääsi on työnnetty vessanpönttöön.
Näin he takaavat sen,
että jokaikinen saa tutista kauhusta heidät nähdessään.
Ja, jos nämä avuttomat seiskalla siirtyjät paljastaisivat totuuden,
kohtalo ei olisi enää heidän käsissä,
he olisivat mennyttä.
Mutta onneksi tätä joutuu kärsimään vain yhden kesän.

Selite: 
En kyllä oikeasti pelkää mopottajia, mutta todistukset kainalossa ja huulipunat kasvoissa tultiin kotiin. =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Liikuttava ja vilpitön runo koulumaailmasta!
Ilmiö taitaa olla joka koulussa!

Hymiöt.Pois.Runoista.

onneksi se ei ole noin kauheaa täällä meillä,hieno runo,mutta tuon hymiön voisi poistaa.

 

Käyttäjän kaikki runot