Tunteilla onnelliseksi

Runoilija joku-kuka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä tiedät kaiken mitä ajattelen sinusta
Sinä olet minulle tärkeä
Sinua rakastan ja
Sinusta pidän

Olisi vain niin ihanaa kuulla sanoja ihania
Nähdä tekoja mahtavia
Huomata tunteesi ja
Tulla siitä onnelliseksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot