Luotu elämään

Runoilija joku-kuka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meidät on luotu elämään

- Mutta miten ja missä?

-Tässä julmassa maailmassako?

-Näillä julmilla sanoilla?

- Näiden kauheiden ihmisten kanssa?

Minä tiedän sen, olen huono ihminen

En osaa elää omaa elämääni

Olen riippuvainen toisista ihmisistä

Kaipaan läheisyyttä ja tukea

Kaipaan rakkautta ja hellyyttä

Kaipaan sisältöä elämääni

Kaipaan kaikkea, mikä tekee minut onnelliseksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Me kaikki olemme riippuvaisia toisista ihmisistä. Se on tervettä, eikä sitä tarvitse hävetä. Yksin ei kukaan pärjää. Hyvä runo muuten,,

 

Käyttäjän kaikki runot