Ikävä

Runoilija joku-kuka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävä todella kertoo sen,
sen mistä ihminen välittää,
sen kuinka ihminen välittää,
sen kuinka paljon ihminen välittää,
sen kuinka tärkeä joku on.

”huulesi,
ihanasti auki,
makaat sängyllä,
nukut silmät kiinni,
uneksit kaikesta kauniista,
minä makaan vierelläsi,
silmät auki hereillä,
katson sinua,
unelmoin sinusta.”

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot