Nimetön

Runoilija joku-kuka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Läheisyyttä

hellyyttä

ja rakkautta

Kolme asiaa joista tulee erityinen olo
se on turvallisuutta
ja se on lämpöä
se on iloa ja ehkä suruakin
mutta ennenkaikkea turvaa ja hyvää oloa

tätä minä kaipaan ja haluan.

Olen rakastunut
olen tunnustanut tunteeni
mutta ei varattua niin vain saada omaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot