sydämen kipu

Runoilija Veripisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2005
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jokainen katse
jokainen nauru
jokainen halaus
saa sydämeni lyömään nopeasti

Sait minut tuntemaan jälkeen ihastumisen
sydämeni on kuin pieni innokas lintu
kun tapaan sinut
erotessa sydämeni murtuu
sillä tuntuu kuin osa sitä lähtisi mukanasi

Ikävän tuottama kipu rinnassa tuntuu painavalta
se puristaa sisintä
oloni on kamala
mutta lohduttaudun ajatuksella
että helmikuussa taas saan viettää aikaa kanssasi
teidän kaikkien kanssa
kuin perhe kokoontuisi yhteen
saan nauttia seurastasi
ja samalla sydämeni itkee verta
koska salaisuus pysyy rasiassa
eikä koskaan näe päivänvaloa
salaisuus jota huuleni eivät kykene muodostamaan
tykkään susta

mutta olet mulle kuin isoveli
jota en koskaan saanut
halauksesi antaa voimaa
ehkä jaksan vielä odottaa
jälleennäkemistä
ja niitä kahviossa vietettäviä iltoja

Selite: 
kurssikaverille
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot