Katkeruus

Runoilija Blackheart88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2005
Viimeksi paikalla: 25.3.2024 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.6.1988

Neiti nenäkäs eväkäs -_-
 
Sisälläni kiehui
Sillä sinä et tunne minua
Ja silti tulit, menit
ja mustamaalasit

rikoit osan minua
jotain mitä ei voi korjata
mutta sitä et tiennyt
minäkin taistelen
ja pyyhin sinut näkymättömiin

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo riipaisee syvältä.
Oivaltava päälle maalattu saattaa ajanmyötä paistaa läpi, pyyhitystä jää vain muisto 
 

Käyttäjän kaikki runot