Täysikuu

Runoilija Blackheart88

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2005
Viimeksi paikalla: 24.4.2024 21:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.6.1988

Neiti nenäkäs eväkäs -_-
 
Annoin vallan sinulle,
periksi houkutukselle
tartuit käsiini
veit piilopirtille
järven rannalle
kuin huomaamatta
päädyimme kuutamouinnille
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä on  upeaa nauttia kuutamon taikaa.

Kuuluisa elokuun kuu, voi saada ihmeitä aikaan.
 

Käyttäjän kaikki runot