joskus

Runoilija Blackheart88

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2005
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 21:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.6.1988

Neiti nenäkäs eväkäs -_-
 

siitä on monta vuotta
kun olimme yhdessä
tunsin sinut
tunsit minut

ne pienet asiat jotka tekivät
sinusta sinut
minusta minut
ja meistä ajan kanssa tuli
me

nyt tuntuu etten tunne sinua enää
ja tunnen häpeää
siitä kuinka epäkypsä olin

nyt kun nähdään
ohimennen
muistan kuinka joskus olin kanssasi
onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin, äkkiä tuttukin muuttuu tuntemattomaksi, kasvaa erilleen, uudistuu, kuten luonto kevääseen, sama maisema erilainen pian, herkkä hieman kaipaavakin runo

 

Käyttäjän kaikki runot