Nimetön

Runoilija Blackheart88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2005
Viimeksi paikalla: 25.3.2024 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.6.1988

Neiti nenäkäs eväkäs -_-
 

Näin yöllä painajaisen
Jossa menetin sinut
Ahdisti ja itkin

Elämä joka ei välillä mene
Niin kuin on suunniteltu
Saa välillä pysähtymään
Ja miettimään
Mikä on juuri sinulle tärkeää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää pohdintaa.
Pysäyttää runosi hieno.
 

Käyttäjän kaikki runot