Minä

Runoilija viinirypälevampyyri

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.3.2005
Viimeksi paikalla: 23.1.2024 17:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuuleen kuiskaava kukkanen.
 

Haa,
paljon tapahtui
tunsin sen

uskouduin,
sydämenikin paikkailin

Jälkeen
Uuden Maailman,
lumivyöryjen ja
valheiden,
olen yhä iloinen

Kaikkea aina
anteeksi pyytää voi,
kaikenlaista
saattaa saada
jos hieman
kapinoi

Maininta minusta;
omistat palan
boheemia luonnetta

Jukupätkä,
tajusin sen,
taidan siltikin
olla onnellinen

ehkä olen
luonnoltani
vain simppelin

iloinen ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot