Jäähyväiset

Runoilija viinirypälevampyyri

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.3.2005
Viimeksi paikalla: 23.1.2024 17:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuuleen kuiskaava kukkanen.
 

Rakas paras ystäväni
En sua koskaan kokonaan jätä,
oot mun toinen puoleni
vaikka oonkin varsin läpimätä.

Teet musta kokonaisen hullutuksillas,
ja vaikken olekaan Se Elämäs Mies,

Tuun sua aina kaipaan,
kukaties.

Selite: 
<3 Teki mieli kirjottaa tommonen söpöily pätkä. USA kutsuu>>>
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot