Ikä

Runoilija viinirypälevampyyri

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.3.2005
Viimeksi paikalla: 23.1.2024 17:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuuleen kuiskaava kukkanen.
 

Edelleen olen sitä mieltä,
ei kukaan ymmärrä.

Sisältäni olen viisikymppinen,
elämää liikaa nähnyt,
aikuisen surumielinen.

Ulkokuori parikymppisen,
jota kukaan ei tosissaan ota,
jutuille kuulen vain naurahduksen.

Kukaan ei kokemuksiani tiedä,
ei kukaan todella kuuntele,
ei juttujani siedä.

Hei, en sille mitään voi.
Olen nähnyt kuolemaa,
olen kokenut syntymää.
Silti tällekin piikikkäälle,
ihmisyyden yritykselle,
koittaa vielä aamunkoi.

Te ette sille mitään mahda,
mutta kun asioita eteenne saapuu,
olen ne jo elänyt,
enkä tahdo enempää sisälleni ahtaa.

Rajansa kaikella
tai pää pamahtaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot