Kaasous

Runoilija viinirypälevampyyri

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.3.2005
Viimeksi paikalla: 23.1.2024 17:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuuleen kuiskaava kukkanen.
 

En osaa monia asioita,
tiedäthän sen ?
En osaa laulaa,
En matikkaa haltsaa.
Minussa on silti jotakin,
Jotakin minkä teen paremmin.

Se saa minut iloitsemaan,
se saa minut nauramaan.

Kaiken teen vuoksesi,
vain koska minulle
tämän pestin luovutit

Uurastan ja aherran,
töiden parissa pakerran.

Jotta täydellisyyttä loisin
juhliin näihin,
Jotta pääsisit ihka omiin
Unelmien Häihin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot