Yksinäisyys

Runoilija AgonizedAngel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas kerran tämä yksinäisyys
käy yli voimieni.
On kuin ei ketään olisi missään,
eikä minua tarvitsisi kukaan.
Olenko minä itsekään olemassa?
Olenko minä itsekään kukaan?
Näytä minulle kasvosi,
ja anna minun kuulla
kuinka sinä kutsut minua nimeltä.
Käännä kasvosi minun puoleeni
ja annan minun tuntea: sinä olet siinä.
Annan minulle rauha,
jonka suojissa voin kokea:
minä olen sittenkin olemassa.
Taas kerran tämä yksinäisyys
on käydä yli voimieni
ja siitä minä kiitän,
koska jossain siellä
voimieni äärirajoilla
minä lopultakin kohtaan sinut
ja pyydän:
Anna minulle sinun rauhasi.

Selite: 
Vuonna 2007 kirjoitettu, yksi lemppareistani.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot