Matkani jatkuu

Runoilija AgonizedAngel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kukaan ei tiedä,
kuka oikeasti olen.
En ole tuntenut tätä tyhjyyttä ennen.
Ja jos koskaan tarvitsen ketään mukaani...
kuka minua lohduttaa ja pitää vahvana?
Matka yhä jatkuu...
jopa hiljaisena päivänä.
Kuun täydennettyä vaiheensa,
se loistaa laivojen yllä.
Rukoilen ja odotan uutta päivää tulevaksi,
kunnes se saapuu ylitse eloisasti kimaltelevan meren.

Selite: 
Olin Rakkausrunot -sivustolla vuonna 2007 nimellä agonized angel. Yksi silloin tehtyjä runojani.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot