Rakkautta

Runoilija AgonizedAngel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin kauan sanoja hain,
mitä kertoisin mietin vain.
on suru ja tuska helpompaa.
Tiedän,
ne aina satuttaa.
On rakkaus paljon kavalampaa,
se särkyy ennen kuin arvaatkaan.
Kerron kulta sinulle sen,
olet täysin tuon tunteen arvoinen.

Selite: 
Yksinkertaisuudessaan yksi lemppareistani mitä sain aikaan vuonna 2007.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot