Vain leikkiä

Runoilija AgonizedAngel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmäkulma,
kostea.
Kyynel,
suolainen.
Se valuu poskelta,
tipahtaa tyynylle.
Se katoaa siitä nopeasti,
aivan kuin rakkautemme.
Se jättää tyynylle vain pienen jäljen,
mutta sydämeni se repii.
Repii täysin.
Se salpaa henkeni,
se vie elämänhaluni,
mutta sinulle,
sinulle se on vain leikkiä.

Selite: 
Vuonna 2007 kirjoitettua.
Kategoria: 
 

Kommentit

En tiedä mikä tässä vetosi mutta vetosi! Kaunis, pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot