Matkalla

Runoilija alter ego

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oliko se sinun sydämesi
joka vasten kasvojani
koleasti puhalsi

Oliko se rakkautesi
joka askeliani aina vain
taaksepäin työnsi

Kun murusista olemattomista
haavekuvaa onneni
kasaan liimasin

Olitko se sinä
joka kangastusta
auringosta varjoon ohjasi
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surumielinen ja katkera runo pettyneestä rakkaudesta! Vahvasti olet tunteesi kuvannut runoksi!

Todella toimiva kokonaisuus! Melkein jokainen säkeistö kysymystä, hyvin tasapainottaa tuo toiseksi viimeinen tätä olematta kysymys.
Kaunista tekstiä! AH!

koskettava runo.

Surullinen..helposti pystyn samaistumaan upeaan runoosi!

Musta runo...sisällys tikittää...se on kai tarkoituskin. Omanlainen viehätys on voimakasta :c)

Onpa synkkä runo. Toivottavasti se varjo väistyi ja kolea tuuli leudoksi vaihtui. Pidän kauniista kielikuvista tässä runosa.

Upea! tosi hieno! tykkään tosi paljon!

ok, ok.. siis tällainen. lopusta pidän ihan mukavasti, mutta muuten on aika kulunutta ja sellaista... jeah.
tak.

Olen lukenut tämän jo muutaman kerran täällä ja aina se vetää jotenkin sanattomaksi.
Mielestäni loppu on hyvä, sillä se jättää ikäänkuin lukijalle varaa miettiä, mitä sen jälkeen voisi vielä tapahtua.

 

Käyttäjän kaikki runot