Herra LiikaVaatija

Runoilija alter ego

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

se kieltää
kaivelemasta runosanoja
kastematojen joukosta

miten jaksaisi
päänsä nostaa
kun kuukausia jo
nenä viistänyt on peltoa

muka kymmenen
onnellista loppua
ois syytä loihtia

mahdottomuus se on
sanoo mullanmusta mieli
aivan toivotonta kerrassaan

vaikka varkain
hymyillessä
multa hieman kuivahtaa
Selite: 
(MM: Anonyymin amatöörirunoilijan kostoisku ;o)
Kategoria: 
 

Kommentit

Pinnalta ensin ja pikkuhiljaa syvemmälle...niin jopa puskee juuret kukkavartta aurinkoa kohden :c)

 

Käyttäjän kaikki runot