Miten *sta tehdään *?

Runoilija alter ego

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jaha.
mascara oli paljousalennuksessa

Olematonta persoonallisuutta
pushattu kaula-aukolla

(Ihmettelevät vielä
miksi vinkuvat valokuvia)

Osuikohan se
oikean yrityksen kohdalle
P-kirjaimessa

”Miten suhtaudutte kolmivuorotyöhön,
likaisiin ja kuumiin työolosuhteisiin
ja käyttämiimme vaarallisiin kemikaaleihin?”

Ai ei käy
myrkyt ei huoleta

Mutta ranskalainen menee pilalla
silmät turpoaa
lashit valuu poskille

Taitaa olla automaattiventtiili
isin lompakkoon jäänyt auki

Ja käsivastaava
kusivesisäiliön ylikaatoon
kivettynyt kiinni

”Me sitten soitellaan”
Yritä pärjäillä, loppuelämä

Selite: 
*tutuksen pahin vihollinen, kele-runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

En mä vaan osaisi kirjoittaa vitutusta noin hienoon muotoon. Voimakasta ja taidokkaasti rakennettua tekstiä.

Voimakasta ajankuvaa ja kiehtovaa tunnelmaa.

loistavaa..hienot sanavalinnat ja kokonaisuudessaan runo on kyl tosi hyvä. ihan loistava!

luultavasti ei todellakaan ollut tarkoituksesi, mutta sait hymyilemään. erittäin taitavaa sanaleikkiä ja mahtava riimitys.

Tämä oli hyvin erilainen runo, enkä tajunnut juuri mitään. Silti luin tämän monta kertaa. Ilmeisesti se sitten kosketti sisintäni.

upeaa kerrontaa,sanoilla leikittelyä...hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot