Uneni kaunein

Runoilija Dragonfly80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2005
Viimeksi paikalla: 23.3.2023 21:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.4.1980

äiti joka runoilla ilmaisee niin surut kuin ilonsa..=)
 
Tunnetko olkapäälläsi lämpimän kosketuksen. Minä se täällä. Tulen uneesi piipahtamaan. Siten pääsen luoksesi. Älä pelkää, en tule lähemmäksi. Katson vaan, että olet kunnossa. Vedän sinut hetkeksi uneen, joka näyttää sinulle, jotta tiedät sen että olet tärkeä edelleen. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, kannattaa jossakin vaiheessa yrittää myöskin herätä.
 

Käyttäjän kaikki runot