Nimetön

Runoilija demo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

koitan tarkoituksella vetäytyä hieman kauemmas sinusta,
luulen että se on sinusta parempi.
ettet ahdistu.
en tahdo olla se joka ahdistaa, tahtoisin että se olisin minä joka saa sinut hymyilemään oikeasti.
joudun joka hetki miettimään osatakseni olla kauempana.

kun sinä sillointällöin tulet lähelleni, se saa minut niin onnelliseksi.
se kun huomaan läheisyytesi.
kiinnitän huomiota niihin 'pieniin' tekoihisi.

tappelen päätäni vastaan etten näytä sitä kaikkea draamaa päässäni. sitä kaikkea ylireagointia.
myönnän olen mustasukkainen, ehkä sairaaloisella tavalla. mutta minä yritän hillitä sen.

kaikestahuolimatta minä pelkään.

Selite: 
kännissä ajattelua.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot