korjaa minut

Runoilija demo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pure,
Raavi,
Suutele ja halaa.
Korjaa sydämeni
mutta älä anna minun rakastua sinuun
edes salaa~

Selite: 
pelkään rakastuvani koska se on kiellettyä.
Kategoria: 
 

Kommentit

wau.. aivan mahtava!!
kaunis

upea runo, yksinkertainen ja vahva kuvaus rakkaudesta!

Uskomattoman hieno!
Jaan tunteesi... täysin.

 

Käyttäjän kaikki runot