kylmää ja vaikeaa

Runoilija demo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ilta pimenee,
katulamput syttyvät keltaiseen valoonsa,

katson ikkunasta kuinka muut pitävät hauskaa,
he ovat ystäviensä kanssa,
he juovat ja nolaavat itsensä,

siellä minäkin yleinsä olisin,
mutta en nyt,
ei huvita,
en jaksa,

sytytän kynttilän yöpöydälleni,
luen runosi jälleen,
ikävöin,

keitän itselleni teetä ja haaveilen,

on yö,
kaikkialla nukutaan,

käperryn peittoni alle,
minun on kylmä vaikka patteri on lämpimänä,
minun on kylmä koska sinä et ole siinä,

tuntuu tyhjältä ilman sinua,

tahtoisin tuntea ihosi omaani vasten,

on niin vaikea edes hengittää ilman sinua,

menen ikkunalle istumaan,
katselen tähtiä,
ne pahentavat ikävää,

sinä kai jo nukut,

tiedän että odotat minua luoksesi,

olen tulossa,
olen jo matkalla,

muutama yö enään yksin,
sitten saan käpertyä viereesi lämpimään,
viereesi turvaan,

kanssasi olen onnellinen,
ja tunnen oloni turvalliseksi,
tunnen merkitseväni jotain,

ilman sinua on kylmää ja vaikeaa~

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot