Pieniä ikuisuuksia

Runoilija Mirados

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En oo mikään runoilija, mut tuntuu hyvältä kasata ajatuksia tällä tavalla. Jotkut on mun elämästä, mutta suurin osa kuitenki mielikuvituksen tuotetta.
 

Tunnit matelevat aivan liian hitaasti,
salakavalasti,
sillä mitään en niiden juostessa ehdi saada aikaiseksi.

Makaan valveilla
samassa kohdassa kuin ikuisuus sitten.
Istun tarpeettomana
paikoillani
taivaanrantaa tuijottaen.

Mitä muuta elämäni on kuin pieniä turhauttavia ikuisuuksia?

Selite: 
Niin turhaa ja typerää angstia tämä... Vaihtelua...? Huono, mutta olkoon...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot