Rakas?

Runoilija Mirados

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En oo mikään runoilija, mut tuntuu hyvältä kasata ajatuksia tällä tavalla. Jotkut on mun elämästä, mutta suurin osa kuitenki mielikuvituksen tuotetta.
 

Miksi päästät lähelle, jos et anna koskettaa?
Annat tuen ja turvan, muttet sylisi sykkivää lämpöä.
Ei käsiesi hellää kosketusta ihollani,
ei huuliesi pehmeyttä niskassani.
Miksi et kuule kun sinua kutsun,
pyydän,
anelen,
rakas.
Minne kadotit sen himon ja tunteen palon?
Ne etsivät sormet ja tutkivan suun,
kiihkosta palavat silmäsi?
Olen yksin tässä pimeässä huoneessa,
kylmässä vuoteesssa.
En tunnista sinua enää.
Rakas?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot