Nimetön

Runoilija Mirados

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En oo mikään runoilija, mut tuntuu hyvältä kasata ajatuksia tällä tavalla. Jotkut on mun elämästä, mutta suurin osa kuitenki mielikuvituksen tuotetta.
 

Uusi aamu.
Tänään parannan maailmaa!

Hymyilen kurttuiselle vanhukselle.
Saan kuulla olevani vaarallinen ja arvaamaton nuorisorikollinen.

Nostan roskan jalkakäytävältä
eli olen likainen dyykkari.

Avaan oven naapurin tädille.
Väheksyn siis häntä.

Opastan eksyneen taaperon takasin äitinsä luo.
Saan pedofiilin leiman.

Uusi aamu.

Syljen,
kiroan,
kuljen kädet taskussa.

Olen normaali nuori,
aina niin kiittämätön ja itsekäs.

Niin ne sanovat,
ne kunnon ihmiset.

Selite: 
Tämä kunnianosoituksena niille "vähän kypsemmille", joita ärsyttää nykynuorison röyhkeät käytöstavat. "O se turmeltunutta sakkia, toisin ku ennen vanahaan..."
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot