tuoksusi tunnen

Runoilija Mirados

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En oo mikään runoilija, mut tuntuu hyvältä kasata ajatuksia tällä tavalla. Jotkut on mun elämästä, mutta suurin osa kuitenki mielikuvituksen tuotetta.
 

tää hetki on kaunis
kaikessa yksinkertaisuudessaan
on tämä niin puhdas
tahraton ja viaton

herkkien tunnustusten ja hellien suudelmien varaston
tyhjennämme
tuhlaamme niin epäitsekkäästi

pian
ennen kuin likainen sade yllättää
saastuttaa meidät
varomattomat

tekee meistä tavallisia
katkeria

mutta vielä saan suhun takertua
silittää kämmentäsi
ja sanoa
joko väsyttää

saan sulkea silmät ja silti nähdä sinut

tuoksusi tunnen
lakanoissani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Luin runojasi sieltä ja täältä: Myöntää täytyy, että kadehdin kykyäsi luoda tarina jättämällä sanoja pois. Ja vain hiukan rohkeuttasi käyttää puhekielisiä ilmaisuja :)

Tosi Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot